Bravida Fire & Security levererar komplett säkerhetslösning till Högskolan i Skövde

Pressmeddelande

Bravida Fire & Security tecknar avtal med Högskolan i Skövde för leverans av en komplett säkerhetslösning till högskolans utbildnings- och forskningsområde.

Högskolan i Skövde är en av de mest specialiserade i Sverige. Forskning bedrivs inom fem specialiseringar: informationsteknologi, systembiologi, virtual engineering, hälsa och lärande samt framtidens företagande. Bravida har fått i uppdrag att leverera ett nytt säkerhetssystem som omfattar cirka 700 dörrmiljöer samt ett stort antal larmpunkter.

– Vår verksamhet har, liksom de större lärosätena, stora flöden av studenter, forskare och personal. Det ställer tuffa krav på såväl säkerhetssystemen som på vår leverantör. Därför är vi mycket nöjda med vårt val av Bravida som leverantör vid upphandlingen. De har lång erfarenhet av leveranser till just universitet och högskolor och kan leverera en modern och framtidssäkrad lösning för säkerhetssystem, säger Magnus Littmarck, campuschef, Högskolan i Skövde.

Leveransen omfattar säkerhetssystem för passerkontroll, inbrottslarm samt kortläsare till ett uppskattat värde om 8 miljoner kronor.

– Vi är mycket stolta och glada över att ha fått förtroende att leverera nya och moderna säkerhetslösningar till Högskolan i Skövde, säger Gottfrid Seidevall, affärsområdeschef Säkerhet, Bravida.

För mer information, vänligen kontakta:
Gottfrid Seidevall, affärsområdeschef Bravida Säkerhet. Tfn: 073-264 42 34