Bravida gör hållbara installationer för 30 miljoner i Norra Tyresö

Pressmeddelande

Bravida får återigen JM Entreprenads förtroende att installera lösningar för el, vs och ventilation i miljöbyggnadsklassade projekt när Småa AB och Riksbyggen bygger nytt i Tyresö.

I Norra Tyresö utanför Stockholm bygger JM Entreprenad nu två nya bostadsområden med miljöbyggnadsklass silver, Brf Steget för Riksbyggen och Brf Grönskan för Småa AB. Nyproduktionen är den första ertappen i ett planerat utvecklingsarbete för Norra Tyresö Centurm. Bravida står för samtliga installationer i de båda projekten, till ett ordervärde om 30 miljoner kronor.

– Detta är viktiga projekt för JM Entreprenad. Det handlar om att leva upp till höga miljökrav, och då är det viktigt med ett gott samarbete. Den här gången valde vi Bravida, eftersom de har de resurser som krävs för denna typ av projekt och dessutom har erfarenhet av totalentreprenader, säger Robin Walldén, projektchef på JM Entreprenad.

Byggprojekten omfattar totalt 107 lägenheter, 4 allmänna lokaler, 9 radhus och gemensamt garage.

– Det är jättekul att vi återigen får JM Entreprenads förtroende i en nybyggnation med miljöprofil. Detta är det fjärde projektet som Bravida i Stockholm gör med JM Entreprenad inom kort tid, säger Tomas Hellekant, avdelningschef ventilation, Bravida Stockholm.

Det första spadtaget togs i slutet av maj, och bostäderna beräknas vara färdigställda i slutet av 2019. Installationsarbetet beräknas sysselsätta totalt 20 Bravidamedarbetare.

För mer information, vänligen kontakta:
Tomas Hellekant, avdelningschef Bravida ventilation Stockholm. Tfn: 070-208 11 03