Bravida installerar i nya lokaler för Volvo Cars i Göteborg

Pressmeddelande

Bravida får i uppdrag att utföra samtliga installationer inom vs och ventilation när BRA bygg bygger nya kontor för Volvo Cars i Göteborg.

Volvos Cars expanderar kraftigt har behov av nya kontorslokaler. Därför uppförs nu nya kontorshus i Sörred i västra Göteborg, och BRA Bygg har ansvaret för byggnationen. Bravida har fått i uppdrag att utföra installationerna inom vs och ventilation till ett ordervärde på cirka 50 miljoner kronor.

– Vi valde Bravida eftersom vi har jobbat ihop i många tidigare projekt av liknande storlek, och samarbetet har fungerat bra. Jag ser fram emot att samarbeta med Bravida, säger Anders Billström, vice vd på BRA Bygg.

De nya lokalerna, som kommer att få miljöklass silver, kommer att omfatta cirka 25 000 kvadratmeter.

– Vi är glada att få förtroendet av BRA Bygg att utföra dessa installationer. Vi har i olika perioder varit inblandade i projektet och har tillsammans med BRA hittat en väg framåt. Det är extra roligt att det är en miljöklassad byggnad, säger Anders Bådholm, regionchef på Bravida i Göteborg.

Produktionen har precis startat och färdigställande är beräknat till februari 2018. Projektet kommer totalt att sysselsätta runt 20 medarbetare från Bravida.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Bådholm, regionchef, Bravida Göteborg. Tfn: 031-709 52 26