Bravida utser ny divisionschef i Finland

Bravida utser Marko Holopainen till ny divisionschef i Finland. Han kommer senast från rollen som vd för det finska byggserviceföretaget Consti Group Ltd.

Regulatorisk pressmeddelande

Marko Holopainen har lång och gedigen erfarenhet från installationsbranschen och har haft ledande befattningar i företag som ABB Installaatiot Oy, Koja Tekniikka Oy och nu senast det marknadsledande byggserviceföretaget i Finland, Consti Group.

– Jag är mycket nöjd över rekryteringen av Marko Holopainen. Med sin långa branscherfarenhet och kompetens är jag övertygad om att han kommer leda Bravida Finlands service- och installationsverksamhet mot en fortsatt positiv utveckling. Genom de tre förvärv Bravida gjort i Finland sedan etableringen 2015 har vi en stark plattform för fortsatt tillväxt, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef, Bravida.

Marko Holopainen tillträder som divisionschef i slutet av mars 2018. Han efterträder Mattias Johansson som varit tillförordnad divisionschef sedan augusti 2017. Marko Holopainen blir medlem i Bravidas koncernledning.

– Jag ser fram emot att axla rollen som divisionschef för Bravida Finland. Jag kliver in i en organisation med stor potential att bli en ledande leverantör av tekniska lösningar inom service och installation på den finska marknaden, på samma sätt som Bravida är det i övriga Norden, säger Marko Holopainen.

För mer information, vänligen kontakta:
Mattias Johansson, vd och koncernchef, Bravida. Tfn: +46 8 695 20 00