Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer

Åsa Neving utsedd till ny CFO för Bravida Holding AB

Bravida har utsett Åsa Neving till ny Chief Financial Officer för Bravidakoncernen samt till medlem i koncernledningen. Åsa Neving efterträder Nils-Johan Andersson som under våren 2019 tillträder sin nya tjänst i Storbritannien.

  • Regulatoriskt pressmeddelande

Åsa Neving är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har tidigare haft olika chefsbefattningar inom Vattenfallkoncernen, samt varit chef för Treasury hos Kuwait Petroleum Svenska AB. Hon kommer närmast från rollen som CFO för Svevia AB.

– Jag är mycket glad att vi kan välkomna Åsa till Bravida och till vår koncernledning. Åsa har en gedigen finansiell erfarenhet och en profil som passar väl in i Bravidas kultur, med vårt starka fokus på lönsam tillväxt och finansiell stabilitet, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef, Bravida.

– Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta på Bravida. Bravida har en stark plattform och en tydlig affärsmodell med lönsamhet i fokus och jag hoppas och tror att mina erfarenheter ska bidra till Bravidas fortsatta lönsamma tillväxt och utveckling, säger Åsa Neving.

Åsa Neving tillträder tjänsten som Bravidas CFO senast i mitten av 2019.

– Jag vill passa på att tacka Nils-Johan Andersson för en fantastisk insats i Bravida och jag önskar honom all lycka framöver, tillägger Mattias Johansson.

För mer information, vänligen kontakta:

Mattias Johansson, vd och koncernchef Bravida. Tfn: 08-695 20 00

Denna information är sådan information som Bravida Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 december 2018 kl. 08.30 CET.