Bravida blir helhetsleverantör för omfattande lyft av köpcenter i Uddevalla

Bravida får i uppdrag av Peab att utföra alla installationer när Torp köpcenter i Uddevalla genomför en omfattande ombyggnation. Uppdraget har ett ordervärde om cirka 100 miljoner kronor.

Pressmeddelande

Torps köpcentrum får ett rejält lyft då befintliga ytor rustas upp och 30 nya butiker och restauranger tillkommer. Bravidas uppdrag innefattar utförande av samtliga installationer inom el, vs, ventilation och styr.

– När vi fick uppdraget av Thorn Property Group började vi etablera kontakt med strategiska partners. Vi valde Bravida då vi arbetat tillsammans i tidigare projekt, bland annat i köpcentrum. I just det här projektet är det extra intressant och viktigt att vi är öppna och lyhörda då köpcentret ska vara öppet under renoveringen, säger Magnus Wedholm, arbetschef, Peab Bohuslän.

Bravida ser fram emot det nya samarbetet med Peab. Regionchef Stellan Lundqvist berättar:

– Vi har haft en bra relation med Peab under åren. Därför är det extra roligt att vi blev kontaktade för att genomföra detta projekt tillsammans med dem. En förstudie gjordes redan under våren. Planeringen har sedan vuxit fram allt eftersom och nu startar projektet.

Projektet beräknas vara klart till hösten 2020 och kommer att sysselsätta cirka 45 medarbete.

För mer information, vänligen kontakta:
Stellan Lindqvist, regionchef, Bravida region Vänern. Tfn: 076-14 96 469