Bravida stärker positionen inom säkerhet i Mälardalen – förvärvar Telesupport i Hökåsen AB

Bravida förvärvar Telesupport i Hökåsen AB och stärker sin position inom brand och säkerhet i Mälardalsregionen. Företaget har 14 anställda och omsätter cirka 18 miljoner kronor.

Pressmeddelande

Telesupport i Hökåsen AB grundades 1989 och har verksamhet i Västerås. De erbjuder tjänster inom service, underhåll och nyinstallation av brandlarm, inbrottslarm, övervakning, datanätverk, fiberoptik och lösningar för solenergi.

– Vi ser Mälardalen som en mycket attraktiv marknad med stor tillväxtpotential. Genom förvärvet av Telesupport kompletterar och stärker vi vårt erbjudande inom brand och säkerhet. Vi blir en ännu viktigare service- och installationspartner till våra nationella kunder med den nya verksamheten i Mälardalen, säger Gottfrid Seidevall, affärsområdeschef, Bravida Fire & Security.

Anders Köhler, vd och ägare, ser förvärvet som en mycket bra lösning.

– Jag har drivit Telesupport sedan starten och Bravida blir en ny kompetent ägare. Förvärvet ger vårt företag och våra medarbetare möjlighet att fortsätta att utvecklas på ett positivt sätt, nu som en del i en större koncern, säger han.

Anders Köhler följer med till Bravida i samband med förvärvet och får rollen som filialchef.

Telesupport i Hökåsen AB blir omgående en del av Bravidas division Riks.

För mer information, vänligen kontakta:
Gottfrid Seidevall, affärsområdeschef, Bravida Fire & Security.
Tfn: 08-602 30 24
Anders Köhler, vd Telesupport i Hökåsen AB. Tfn: 070-44 46 642