Bravida fortsätter att växa i Danmark – förvärvar Alpedalens VVS A/S

Bravida Danmark A/S har tecknat avtal med Hoffmann A/S om förvärv av Alpedalens VVS i Fredericia, Danmark. Alpedalens VVS har idag cirka 35 medarbetare och omsatte 2018 runt 40 MDKK.

Pressmeddelande

Alpedalens VVS grundades 1961 och har sedan 2016 ingått i koncernen Hoffman. Alpedalens VVS specialicerar sig på service och installation av allt från fjärrvärme och värmepumpar till installationslösningar för industrier och företag. 

– Jag är väldigt glad över att kunna hälsa medarbetarna från Alpedalens VVS välkomna till oss på Bravida. Vi har länge samarbetat med Hoffman. Förvärvet blir en förlängning av vårt samarbete och stärker det ytterligare, säger Jørn Tønnes, chef region Syd, Bravida Danmark.

Samtliga medarbetare fortsätter i sina nuvarande roller och får Keld Jørgensen från Bravida som avdelningschef.

– Bravida är redan väletablerade i det här området och jag är säker på att förvärvet gynnar de kunder som idag anlitar Alpedalens VVS. Vi har under flera år samarbetat med Bravida i olika projekt och vi kommer att fortsätta utveckla samarbetet även framöver, säger John Mathson Hansen, regionschef på Hoffman Teknik.
    
Bravida övertar Alpedalens VVS från och med den 1 december 2019. 

 

För mer information, vänligen kontakta: 
Morten Kjellev, kommunikationschef, Bravida. Tfn: +46 72 226 37 79
Jørn Tønnes, regionchef, Bravida region Syd, Danmark. Tfn: +45 2525 3414