Bravida breddar kunderbjudandet och förvärvar SKM Service Oy i Finland

Bravida Finland förvärvar SKM Service Oy och kompletterar därmed sitt totala kunderbjudande i Finland. Företaget har 20 anställda och omsätter omkring 13 miljoner euro.

Pressmeddelande

SKM Service Oy är specialiserade inom industrirör och erbjuder en bred kompetens inom installation och underhåll av anläggningar för industrisektorn. Marko Holopainen, divisionschef i Bravida Finland är mycket nöjd med förvärvet, han kommenterar:

- Genom förvärvet utökar vi vårt kunderbjudande och stärker vår position i Österbotten. SKM Service Oy är ett välskött företag med kompetenta medarbetare som kompletterar vår egen verksamhet. Det skapar en bra plattform för att utveckla verksamheten vidare, tillsammans. 

Marko Junttila, vd för SKM Service Oy är nöjd över att nu bli en del i Bravida och ser en god möjlighet för fortsatt tillväxt. 

- Vi har redan från början strävat efter att bli branschledande i Finland. När vi nu blir en del av Bravida ger det oss ett fantastiskt tillfälle att nå ytterligare nivåer och utöka kundbasen, samt erbjuda våra kunder mer omfattande tjänster till nya affärsområden kommenterar Marko Junttila.
  

Bravida tillträder som ägare den 1 mars 2021.
 

För mer information, vänligen kontakta: 

Morten Kjellev, kommunikationschef Bravida
morten.kjellev@bravida.se
+46 72 226 37 79