Bravida breddar kunderbjudandet och lanserar helhetslösning för laddinfrastruktur - Bravida Charge

I takt med att elektrifieringen av Bravidas egen bilpark pågår, lanseras nu Bravida Charge för att möta det ökande behovet av en elektrifierad infrastruktur för företagskunder såväl som privatpersoner.

Pressmeddelande

Bravida Charge är Bravidas egenutvecklade helhetslösning inom elbilsladdning som innefattar installation av laddpunkt,drift, övervakning, fjärrsupport och betallösning, styrt via en App. 

– Bravida Charge är ett av initiativen i Bravidas långsiktiga strategi om att minska både vårt eget och våra kunders klimatavtryck. Genom att erbjuda våra kunder en helhetslösning inom laddning och administration förenklar vi valet att välja fossilfrit och tar därmed ett ytterligare stort steg mot minskad klimat- och miljöpåverkan kommenterar Mattias Johansson, vd och koncernchef Bravida. 

2025 kommer minst 30 procent av Bravidas servicebilar vara fossilfria och för att tillgodose det ökande behovet av el-laddning kommer Bravida Charge successivt implementeras på alla Bravidas kontor. Ett naturligt steg är nu att öppna upp erbjudandet till Bravidas kunder. 

– Vi har sett en ökad efterfrågan på lösningar inom elbilsladdning från våra kunder och samarbetspartners och jag är glad att vi nu kan erbjuda ett bra verktyg för att hjälpa dem i omställningen till fossilfria fordon. Vi ser också en stor potential att fortsätta utveckla våra tjänster på plattformen över tid kommenterar Stefan Marshall, konceptägare E-mobility Bravida.

Lanseringen sker inledningsvis i Sverige och Danmark. Bravida Charge kan laddas ned via App-store för Android och iOs.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray, Pressansvarig Koncern
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11