Bravida förvärvar Fiberkom ApS installationsverksamhet i danska Odense

Bravida Danmark förvärvar nätinstallationsföretaget FIBERkom ApS i danska Odense. Företaget har 8 anställda och omsatte 6 MDKK under 2020.

Pressmeddelande

FIBERkom ApS har specialistkunskaper inom installation av fiberkablar. Deras huvudsakliga kundsegment är energibolag med installationer av fiberoptiska nätverk. Regionchef Jørn Tønnes, Bravida Danmark Syd, är mycket nöjd med förvärvet:
  
– FIBERkom ApS har lyckats positionera sig som en stark leverantör på Fyn, ett område med stark tillväxt. Samtidigt kompletterar företagen varandra bra. Bravida har kompetensen att erbjuda service till slutanvändarna, vilket gynnar vår serviceverksamhet. Jag är övertygad om att vi kommer att få ett gott samarbete och jag ser fram emot att välkomna våra nya kollegor, säger Jørn Tønnes.

Ronny Hüttmann, ägare av FIBERkom ApS kommenterar:

– Genom att vi nu blir en del i Bravida så får vi goda möjligheter till ökad tillväxt inom bolaget. Vi får ökade resurser att följa med i marknadens utveckling och kan därmed fortsätta ge våra kunder den bästa upplevelsen, säger Ronny Huttman.

Ronny Hüttmann kommer att fortsätta som ansvarig för verksamheten och samtliga anställda fortsätter i sina nuvarande roller. Bravida tillträder som ägare den 1 februari 2021.

 

För mer information, vänligen kontakta: 

Morten Kjellev, kommunikationschef Bravida
morten.kjellev@bravida.se
+46 72 226 37 79