Bravida levererar säkerhetslösningar till Åhléns nya automatiserade logistikcenter i Stockholm

Bravida har fått förtroendet att genomföra leveransen av säkerhetslösningar i Åhléns nya logistikcenter till ett ordervärde om cirka 7,1 miljoner kronor.

Pressmeddelande

Åhléns nya automatiserade lagercenter och centrallager byggs för att möta alla behov inom logistik och tillföra en stor flexibilitet i försäljningskanalerna. Bravidas uppdrag innefattar installationer inom inbrott- och passer, lås, CCTV samt speedgates.

– Vi sökte en säkerhetspartner som bland annat hade hög kunskap om säkerhet för logistikverksamheter. Valet föll på Bravida som vi har goda erfarenheter av i tidigare gemensamma projekt. Tillsammans har vi arbetat fram en mycket bra lösning för våra säkerhetsbehov och jag är glad för att få möjlighet att ge Bravida fortsatt förtroende att leverera säkerhetslösningar till oss säger Jenny Hedström, säkerhetschef, Åhléns Sverige.

Lokalerna är fördelade på en yta om 37 400 kvm som kommer att användas för e-handel och försörja cirka 50-tal varuhus runt om i Sverige. Thed Stendahl, försäljningschef Säkerhet, Bravida kommenterar:

– Jag är mycket stolt över vårt samarbete med Åhléns Sverige och att vi har fått fortsatt förtroende att nu också leverera säkerhetslösningar till deras nya logistik- och centrallager.

Det nya logistikcentret ligger i Rosersberg, norr om Stockholm. Centret planeras vara i drift andra kvartalet 2022 och Bravidas arbeten påbörjas inom kort.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray, pressansvarig Koncern
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11