Bravida stärker sin position inom värme och sanitet i Mora och förvärvar rörelsen i Mora Orsa VVS

Genom en inkråmsaffär har Bravida köpt rörelsen i Mora Orsa VVS och stärker därmed sin position inom värme och sanitet i Mora. Bolaget omsätter 12 miljoner kronor och har 6 anställda.

Pressmeddelande

Mora Orsa VVS grundades 2012 av Hans Mattsson och Bengt Matsson och verkar inom värme och sanitet. Bolaget är ett lokalt bolag med kontor i Mora och är även verksamt i Orsa. Mora Orsa VVS har en lång erfarenhet från branschen med huvudfokus på serviceverksamhet. Kundbasen utgörs av privatpersoner, företag, industri, byggare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och offentlig sektor. 

– Mora Orsa VVS har ett gott rykte och en bra förankring i Mora och Orsa. Vi får en bra grund att växa vidare från och jag ser fram emot att få se medarbetarna Mora Orsa VVS bli en del av Bravida, kommenterar Mats Axelsson, regionchef Dalarna, Västmanland och Södermanland, Bravida.

Nuvarande delägare Hans Mattsson kommer fortsätta inom verksamheten som filialchef i Mora. Hans Mattsson kommenterar:

– Vi ser fram emot att bli en del av Bravida. Det känns spännande att få komma till ett företag som har en stark tillväxt, vill utveckla servicesidan och som också kan utveckla våra medarbetare ytterligare. 

Verksamheten har överlåtits och Bravida tillträdde den 1 december 2021. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11