Liselotte Stray utses till ny kommunikationschef för Bravidas koncern

Bravida har utsett Liselotte Stray till ny kommunikationschef för Bravidas koncern. Liselotte har rekryterats internt och kommer senast från rollen som Sverigeansvarig för kommunikation.

Pressmeddelande

Under hösten 2021 har en rekryteringsprocess genomförts och Bravida utser nu Liselotte Stray till kommunikationschef för Bravidas koncern. Liselotte är en intern kandidat i Bravida och har haft rollerna som kommunikationsansvarig för Sverige, pressansvarig för koncernen och nu senast som tillförordnad kommunikationschef koncern. Åsa Neving, CFO på Bravida, kommenterar: 

–  Efter en gedigen rekryteringsprocess är jag mycket glad att kunna meddela att Liselotte Stray kommer att axla rollen som kommunikationschef på Bravida. Liselotte har under sina roller på Bravida med stort resultatfokus, driv och engagemang varit med och utvecklat kommunikationsavdelningen. Hon får nu fortsätta driva det arbetet och jag är övertygad om att hon är rätt person att ytterligare positionera Bravida externt och internt.

Bravida befinner sig i en spännande fas i en föränderlig omvärld och fortsätter sitt fokus på tillväxt och utveckling av befintliga och nya affärsområden. Det innebär ett ökat fokus på internkommunikation, extern varumärkespositionering och digitala arbetssätt. 

– Jag är jätteglad över förtroendet att nu tillträda som kommunikationschef för Bravidas koncern och ser fram emot uppdraget. Bravida är ett fantastiskt bolag och tillsammans med vårt starka nordiska kommunikationsteam kommer vi forsätta att bygga upp ett strukturerat och proaktivt kommunikationsarbete i alla våra nordiska länder kommenterar Liselotte Stray.

Liselotte tillträder rollen som kommunikationschef permanent den 1 december, 2021. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Åsa Neving, CFO
asa.neving@bravida.se

Liselotte Stray, Kommunikationschef koncern
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11