Bravida Danmark tecknar ramavtal med Nexel A/S för utbyggnad av elnätet på Själland

Nexels uppgift är att säkerställa drift och underhåll samt utbyggnad av elnätet i Östra Danmark och Bravidas arbeten kommer innefatta el- och markarbeten till ett ordervärde om 70–210 miljoner DKK årligen.

Pressmeddelande

Bravidas uppdrag i ramavtalet är att hjälpa Nexel med förstärkningen av elnätet inför energiomställningen i samhället. I arbetet kommer bland annat matningskablar, transformatorstationer och kabelskåp att bytas ut.

– Vi är glada över att Nexel har valt Bravida i detta projekt som rustar för framtiden. Bravida har lång erfarenhet av att säkerställa en stabil elförsörjning och vi ser fram emot att kunna bidra positivt med vår kompetens i samarbetet, kommenterar Johnny Hey, vd för Bravida Danmark.

Anders Vikkelsø, vd på Nexels, kommenterar:

– Under de senaste åren har vi upplevt att behovet av både mänskliga och materiella resurser ökar i vår sektor. Därför har vi behövt tänka om gällande våra samarbeten ute på fältet för att säkerställa att vi alltid har den nödvändiga kapaciteten att hjälpa kunderna så snabbt som möjligt och förstärka elnätet i tid.

Ramavtalet kommer löpa från april 2023 till 2028 med möjlighet till förlängning upp till tre år. 


För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11