Bravida förvärvar bolaget Rörledningsfirman Werner Nilsson AB

Bravida förvärvar bolaget Rörledningsfirman Werner Nilsson AB och kommer därmed att förstärka sin position inom vs i Perstorp och Klippan. Bolaget omsätter omkring 16 miljoner och har fyra anställda.

Pressmeddelande

Rörledningsfirman Werner Nilsson AB grundades år 1956 av Werner Nilsson. Bolaget verkar idag inom entreprenadverksamheter inom vs och även installationer av värmepumpar. De har sitt huvudkontor i Perstorp men verkar även i Klippan och i hela Skåne. Kundbasen består till mestadels av byggbolag.

– Rörledningsfirman Werner Nilsson har ett gott rykte på vår lokala marknad och kan tillföra en bra kompetens till vår nuvarande verksamhet i Klippan. Genom förvärvet blir vi nu starkare tillsammans och våra kunder kommer få en bredare leverantör, kommenterar Johan Gustafsson, regionchef Bravida Prenad.

Johannes Nilsson, tidigare delägare och vd på Rörledningsfirman Werner Nilsson AB kommer att fortsätta ingå i verksamheten på Bravida. Han kommenterar:

– Det känns bra att nu bli en del av Bravida som jag har fått ett väldigt gott intryck av. Våra olika styrkor bidrar till att vi tillsammans blir ett starkt lag och vår personal får nu större chans att utvecklas. 

Bravida tillträdde som ägare den 1 juli 2022. 

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11