Gottfrid Seidevall ny vd för Bravida Säkerhet AB

Gottfrid Seidevall som tidigare varit affärsområdeschef för Säkerhet inom Bravida Sverige har utsetts till ny vd för Bravida Säkerhet AB. Han tar över efter Sven Klockare som går i pension efter 20 år i verksamheten.

Pressmeddelande

Bravida Säkerhet AB är dotterbolag till Bravida Sverige AB och samordnar även Bravidas verksamheter inom säkerhet under namnet Bravida Fire & Security i Sverige. Bravida Fire & Security är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd.

Gottfrid Seidevall kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för Säkerhet inom Bravida. Han har lång erfarenhet från säkerhetsbranschen och tar nu över som vd. Han kommenterar: 

– Det känns väldigt bra att få ta över stafettpinnen från Sven Klockare som har gjort ett framgångsrikt arbete inom området. Jag ser fram emot att leda vår fortsatta satsning inom säkerhet. Vi är inne i en stark tillväxt fas med flera nya kundkontrakt samt utveckling av digitala tjänster och samarbeten för hållbara lösningar. Säkerhet är en viktig del för Bravida som helhet och vårt totala kunderbjudande till marknaden. 

Mattias Johansson, vd och koncernchef på Bravida kommenterar:

– Jag vill tacka Sven Klockare för hans insatser och det är nu dags för oss att ta nästa steg i utvecklingen. Jag är trygg med att Gottfrid är rätt person att leda detta arbete tillsammans med övriga medarbetare. 

Gottfrid Seidevall har tillträtt som vd för Bravida Säkerhet AB under maj 2022.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11