Bravida stärker sitt erbjudande inom industrirör och förvärvar bolaget Nordic Montage Team AB

Genom en inkråmsaffär har Bravida köpt rörelsen i Nordic Montage Team AB och stärker därmed sin position inom installation och konstruktion av industrirör. Bolaget omsätter 12 miljoner kronor och har 9 anställda.

Pressmeddelande

Nordic Montage Team AB grundades år 2016 och är idag verksamma inom installation och konstruktion inom industrirör. De har sitt huvudkontor i Söderhamn i Gävleborg, men verkar i hela Sverige. Kundbasen är olika industribolag, VA-bolag och byggbolag.  

– Nordic Montage Team är ett duktigt bolag med gott rykte på marknaden som passar väl in i Bravidas industrisatsning. Vi stärker nu vårt erbjudande inom industrin tillsammans med den kompetenta personalen hos Nordic Montage Team. Det känns spännande och bra att de nu blir en del av Bravida, kommenterar Daniel Ytterbom, regionchef för region Industri på Bravida.  

Peter Lundgren, nuvarande ägare och vd kommer att fortsätta ingå i verksamheten på Bravida som projektledare. Peter kommenterar: 

– Det känns riktigt bra och tryggt att nu bli en del av Bravida och ingå i en större, välfungerande organisation. Det ger oss möjligheten att nu ta oss an större uppdrag tillsammans. Vi ser fram emot nya spännande utmaningar tillsammans med Bravida. 

Bravida tillträder som ägare den 1 februari 2023.  

För mer information, vänligen kontakta:  
Liselotte Stray 
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se 
+46 76 852 38 11