Bravida växer inom el i Karlskrona med omnejd

Genom en inkråmsaffär har Bravida köpt elverksamheten i bolaget Jotac Förvaltning AB och stärker därmed sin position inom el i Karlskrona med omnejd. Den förvärvade delen av verksamheten har 16 medarbetare och omsätter cirka 25 miljoner kronor.

Pressmeddelande

Jotac Förvaltning AB grundades år 2008 och har sitt huvudkontor i Karlskrona. Kundbasen består av både offentliga verksamheter och privata bolag.

– Förvärvet av elverksamheten är en positiv del i att stärka vår position och fortsatta utveckling inom el och säkerhet i Karlskrona med omnejd. Vi får fler kompetenta medarbetare och en bredare kundbas. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med Jotac Förvaltning som kommer att gynna båda parter, kommenterar Thomas Sjöblom, regionchef för region Kalmar på Bravida.

Daniel Jonsson, vd på Jotac Förvaltning AB, kommenterar:

– Det känns väldigt bra att vår elverksamhet nu blir en del av Bravida som är ett stort och stabilt bolag som vi har haft ett mycket välfungerande samarbete med. Nu kommer elverksamheten att kunna växa och våra medarbetare kommer att kunna få större utvecklingsmöjligheter.

Bravida tillträdde som ägare den 1 november 2023.


För mer information, vänligen kontakta:
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11