Bravida installerar inom kyla vid Trafikverkets järnvägar i hela Sverige

Bravida har fått i uppdrag av Trafikverket att utföra arbete inom kyla längs med Trafikverkets järnvägsspår i hela landet. I uppdraget ingår både underhåll och installation av kylutrustning. Avtalet sträcker sig inledningsvis över tre år.

Pressmeddelande

Trafikverket sköter över 14 000 spårkilometer av Sveriges järnvägsnät. Bravidas uppdrag innefattar utbyte och nyinstallation av kylutrustning i teknikhus, teknikutrymmen och radiokiosker längs med järnvägen, samt underhåll och årlig tillsyn. Uppdraget omfattar såväl planerade åtgärder som akut felavhjälpning.

– Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa våra kunder med stora nationella uppdrag med en lokal närvaro och utförande där vi tar ett helhetsansvar. Vi är väldigt glada att även få göra det i detta projekt tillsammans med Trafikverket, kommenterar Pontus Magnusson, Bid Manager för nationella kunder på Bravida. 

Avtalet har ett estimerat ordervärde om cirka 11 miljoner med optioner på ytterligare 11 miljoner. Bravidas arbeten påbörjas 1 september 2024 och pågår till och med den 31 augusti 2027 med möjlighet till förlängning.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11