Bravida stärker sin position inom el i Falun

Bravida förvärvar bolaget Carlgrens Elektriska AB och stärker därmed sitt erbjudande inom el i Falun med omnejd. Bolaget omsätter cirka 42 miljoner kronor och har 25 anställda.

Pressmeddelande

Carlgrens Elektriska grundades år 1932 och är verksamma inom el. Bolaget har sitt huvudkontor i Falun och kundbasen består av olika lokala byggföretag, offentlig verksamhet samt privatpersoner. 

– Det känns mycket bra att välkomna in Carlgrens Elektriska med personal i Bravida. De har en stark position i Falun och genom förvärvet får vi fler kompetenta medarbetare och en bredare kundbas, kommenterar Mats Axelsson, regionchef för region Dalarna, Västmanland och Södermanland på Bravida. 

Ulf Carlgren, vd och ägare på Carlgrens Elektriska och Johan Karlsson, delägare på Carlgrens Elektriska kommer båda att fortsätta ingå i verksamheten. De kommenterar: 

– Det känns väldigt positivt att bli en del av Bravida där vi blir starkare internt med alla funktioner som finns inom Bravida och våra medarbetare får större chans till utveckling. Vi känner att Bravida har en bra värdegrund och att teamkänslan är den samma som hos oss. 

Bravida tillträder som ägare den 1 maj 2024.


För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11