Aktuella kampanjer


Här nedan visar vi våra pågående kampanjer i butiken.

Välkomna in till oss!

20% på hela sortimentet från Macro

Kampanj från Macro design med 20% på hela sortimentet. Gäller t.om 30 april.

Välkomna in till butiken!

Läs mer på macrodesign.se

20% på hela sortimentet från Haven

Haven H2 — en utsökt möbel med ärliga material. Välj emellan walnut wood, oak wood, white wood, light ash wood eller dark wood. Alltid i äkta trä, och miljövänlig ytbehandling. Gör ditt val mellan italienskt porslin eller italiensk kalksten som din topp på möbeln. En skönhet med innanför liggande lucka och grepplist i massivt trä.

20% på hela sortimentet t.om 1 april.

Läs mer på haven.se

20% rabatt på badrumssortimentet!

20% rabatt på badrumssortimentet!
Dags för ett nytt badrum? På Vedum välkomnar vi våren med en kampanj på hela vårt badrumssortiment. Kampanjen gäller i våra egna utställningar och hos utvalda återförsäljare under perioden 13 mars – 23 april 2023 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Läs mer på vedum.se

20% rabatt på hela sortimentet från Nordhem

Fram till slutet på april är det möjligt att göra ett klipp på kvalitetsprodukter från Nordhem. Vi lämnar 20% rabatt på hela vårt sortiment av badkar, massagebadkar och handdukstorkar, samt tillbehör till dessa.Du hittar våra produkter i utställningar hos hundratals återförsäljare runt om i landet.Rabatten gäller från 13 mars till 30 april och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma.

Läs mer på nordhem.se

IFÖ BADSTUDIO VÅRKAMPANJ

Går du i renoveringstankar eller bygger du helt nytt? Just nu pågår Ifö Badstudio, en vårkampanj med utvalda återförsäljare. Kampanjen innebär 20 % på hela Ifös sortiment (ej reservdelar) och ytterligare kampanjpriser på utvalda produkter. Kampanjen pågår mellan den 11 mars - 30 april.

Läs mer på ifö.se

20% på hela sortimentet från Tapwell

Det är här vid handfatet som varje dag börjar och slutar. Blandare, handtag, vred och kranar ska vara vackra att se på, men lika viktigt är den taktila förnimmelsen. Med välavvägd design, visuellt rena linjer och gedigen konstruktion blir det lättare att samla tankarna och fokusera på rätt saker.

20% på hela sortimentet från Tapwell t.om 1 april.

Läs mer på tapwell.se

20% på hela sortimentet från INR

Skapa ditt ikoniska badrum
Vad kännetecknar ikonisk design? För oss är det ett föremål som kan stå upp för sin egna identitet och funktion med ett formspråk som känns lika aktuellt idag som om femton år. Dröj kvar och upptäck en skara omsorgsfullt tillverkade nutida och framtida badrumsikoner som var och en – men allra helst i grupp – sätter stilen på ditt ikoniska badrum.

20% på hela INR t.om 1 april.

Läs mer på inr.se

KAMPANJ PÅ DUSCHVÄGGAR

Duschpaket
Duschhörna LINC Angel eller Niagara med takdusch MIST och duschförvaring PILE.

Erbjudandet gäller hos alla våra återförsäljare till och med den 31 augusti 2023.


Läs mer på inr.se