Din installationspartner av säkerhetslösningar

Vi har kunnandet och tar hand om alla installationer i din fastighet och anläggning för att du ska känna dig trygg och säker.

En komplett partner för din säkerhet

Bravida erbjuder olika typer av säkerhetsinstallationer ovavsett om det gäller brandlarm, passersystem, lås eller kamerabevakning. Med oss kan du känna dig trygg. Vi tar ansvar för både service och installation och skapar lösningar anpssade för dig och din verksamhet.

Installation från start till mål med efterföljande service

Efter ett möte med kunden identifierar vilka säkerhetsrisker och behov som finns och tar fram rätt teknik anpassat till verksamheten.Vår ambition är att alltid erbjuda det system som ger våra kunder största möjliga nytta i förhållande till kostnaden.

Efter mottagen beställning leder vi projektet i mål genom att samordna vår leverans med elektriker och andra som ingår i projektet. Alla installationer kvalitetssäkras och vi sammanställer olika nivåer av dokumentation, från orienteringsritning till fullständig anläggningsdokumentation.

Efter utförd installation erbjuder vi en mängd olika support- och servicetjänster och det finns även möjlighet att teckna olika nivåer på serviceavtal.

Hör av dig till oss!

Bravida ser till att det som måste fungera fungerar. Vad kan vi göra för dig idag? Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål.