Vi säkrar din arbetsplats för din trygghet

Vi sammankopplar alla typer av säkerhetslösningar som passerkontroll, inbrottssystem, kameraövervakning och brandlarm – för din säkerhet.

Integrerat system för olika verksamheter

Med säkerhetsplattformen Integra kan alla typer av säkerhetslösningar kopplas ihop: passerkontroll, inbrottssystem, kameraövervakning och brandlarm. Allt kan skötas via vår webbklient Artifex, som fungerar lika bra på dator som på telefon eller surfplatta.

Integra är tillsammans med Artifex ett system som passar alla slags verksamheter – från butikslokaler och kontorsfastigheter till sjukhus och flygplatser. Du väljer själv om du vill köpa ett system eller en funktion.

Integra systemadministration

Ett säkerhetssystem har mängder av funktioner som underlättar hanteringen av din säkerhet. Men ett system måste administreras för att fungera optimalt. Med Integra systemadministration får du tillgång till våra experter året runt.

Vi har kompetensen

Med Integra systemadministration behöver du inte egen systemkompetens. Vi har den kompetens som behövs för just din säkerhetsanläggning och du behöver inte oroa dig för varken back-up eller kontroller av databaser.

Integra systemadministration ger dig bland annat:

  • Övervakning av Integra SW
  • Genomgång av händelselogg, operatörslogg, väktarrapportslogg och systemrapporter med kopia till kund
  • Kontroll och test av backupfunktion av databas/databaser
  • Uppläggning och justering av behörighetsnivåer av administratörer
  • Systemsupport, telefonsupport
  • Förbättringsförslag och åtgärder

Hör av dig till oss!

Bravida ser till att det som måste fungera fungerar. Vad kan vi göra för dig idag?  Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål.