LED-Lyftet

LED-lyftet innebär att vi byter belysning för en hållbar framtid. Och syftar till att främja övergången från äldre och omoderna ljuskällor, som till exempel glödlampor och halogenlampor, till mer energieffektiva och hållbara alternativ som LED-belysning.

Låt oss räkna fram din vinst efter ett genomfört belysningsbyte.

Garanterat lägre energikostnader och betydlig lägre löpande kostnader.

 

ledlyftet-ikon.jpg

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi till dig inom kort!

Du kan också ringa oss direkt, om du har frågor om LED-Lyftet så berättar vi mer!

08-121 805 64

 

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar personuppgifter.

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.

Byt belysning

Genom att främja och uppmuntra till "Belysning för en hållbar framtid" kan vi alla bidra till att minska den negativa miljöpåverkan som äldre och omoderna belysningslösningar har. Byt till LED-belysning och var med och bidra till en mer hållbar framtid och samtidigt får du bättre och mer kostnadseffektiv belysning.


LED-Lyftet tillsammans med Bravida

  • Minskad energiförbrukning
  • Minskade koldioxidutsläpp
  • Minskad avfallsmängd och undvik kvicksilver helt
  • Förbättrad kostnadseffektiv belysning

Bravidas erbjudande

Det kan funka att byta till led-lysrör i befintlig armatur. Det kan också vara ett alternativ att bygga om armaturer som inte direkt fungerar med LED-lysrör. Ett annat alternativ är att vi byter till nya armaturer som passar direkt för LED-belysning. Vi kartlägger tillsammans med dig för att göra det bästa för ditt belysningshov, för miljön och ekonomiska förutsättningar för din verksamhet.


Elsäkerhet

Bravidas arbete utförs av utbildad personal som följer strikta regler för hur arbetets alla moment genomförs och hur det kontrolleras innan anläggningen driftsätts igen. Ett byte till LED från exempelvis lysrör minskar även riskerna för brand i anläggningen.

All LED-belysning är energieffektiv

Förbrukningen av energi är betydligt mindre än andra ljuskällor och kan hjälpa till att minska elförbrukningen och därmed koldioxidutsläppen. Vi kan räkna med att en fullständig övergång till LED-belysning minskar energiförbrukningen för belysning med upp till 80-90 %.


LED-belysning har mycket längre livslängd än äldre ljuskällor. Med en genomsnittlig livslängd om cirka 30.000 timmar innebär det att det många gånger kan ta flera år innan de behöver bytas ut. Detta minskar både avfallsmängden och behovet av att köpa och producera nya lampor.


En annan fördel med LED-belysning är att de inte innehåller farliga ämnen, såsom kvicksilver, vilket är vanligt förekommande i glödlampor och lysrör. Detta gör dem mer miljövänliga och säkra att använda.