Bravida Service Management

Genom teknisk drift av fastigheter och anläggningar, hjälper vi våra kunder att göra sina fastigheter mer energieffektiva, som håller länge. Vi utför drift av alla typer av fastigheter och anläggningar oavsett storlek. Vi ser vi till att alla system samverkar optimalt, att inte driftstörningar inträffar, samt att du får hjälp direkt om problem skulle uppstå.

Vi är experter inom många områden. Vad vad vi göra för dig idag?

 

Tvättstugeservice

På Bravida hjälper vi till med installation av tvättstugeutrustning, förebyggande underhåll såsom rengöring och service av torktumlare, torkskåp och tvättmaskiner.

Bravidas fastighetsjour

Tiden är dyrbar när ärenden är akuta. Vår jour finns beredd dygnet runt året om oavsett typ av fastighet eller anläggning.

Så här jobbar vi med storkök

Vi erbjuder service av storköksmaskiner och storköksutrustning, oavsett fabrikat. Vi hjälper till med både felavhjälpande och förebyggande service.

Teknisk fastighetsdrift

Teknisk drift av fastigheter och anläggningar, för både små och stora kunder. Vi ser till att alla system samverkar optimalt.

Industridrift

Vi erbjuder tjänster inom energiproduktion, industri, biogas och logistik drift, underhåll samt utveckling av anläggningar.

Bostadsrättsförening

Behöver ni hjälp med fastighetsdriften i er bostadsrättsförening?

Kontakt

Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål. 

Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål.