Vs-service

Regelbundet underhåll kan minska risken för otrevliga överraskningar och bidrar till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere. Bravida erbjuder alla typer av service inom värme & sanitet och hjälper till med reparationer när det behövs.

Bravidas vs-montörer är proffs på allt som har med både värme och sanitet att göra. Vi jobbar med service, underhåll och genomgång av dina rörsystem oavsett om de finns i en mindre byggnad eller en stor industri. Alltifrån köksblandare och vattenlås till rördragning, koppling av tappvatten och avlopp är sådant våra rörmokare gör. Inom vs ryms mycket mer än rör, vatten och sanitetslösningar och inom Bravida har vi hög kompetens och stor erfarenhet och våra yrkesproffs kan hjälpa till med allt inom vs.

Området värme rymmer till exempel även kyla och på Bravida arbetar vi bland annat med undercentraler för värme- och kylanläggningar. Oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen så hjälper vi dig. Dessutom har vi lång erfarenhet av gasarbeten och kan hjälpa till med det mesta inom området.

Att gå igenom, underhålla och förbättra sina olika rörlösningar kan även ge effekter på energiförbrukningen. Vi jobbar mycket med energioptimering och skulle till exempel kunna se över och ge förslag på lösningar som kan energioptimera just din fastighet. Du kanske redan sett över energiåtgången och är ute efter förebyggande underhållsarbeten på dina olika vvs-lösningar, då kan ett serviceavtal med någon av våra avdelningar vara aktuellt. Vi jobbar både lokalt, rikstäckande och internationellt.vs.service.jpg

Hör av dig till någon av våra vs-avdelningar om du vill höra mer om hur våra servicetjänster skulle kunna hjälpa dig och dina rörinstallationer.

 

Bravidas vs-avdelningar kan hjälpa dig med service inom bland annat:

  • Värme/kyla
  • Sanitet
  • Tappvatten
  • Undercentraler
  • Gas
  • Kompetenssvetsning
  • Energioptimering