Ventilationsservice

Eftersom att vi spenderar stor del av vår tid inomhus är det viktigt att vårt inomhusklimat är bra. Regelbundet underhåll av ventilationsanläggningar förbättrar luften inomhus och dessutom bidrar det till att du slipper bli en energitjuv. Bravida erbjuder alla typer av service inom ventilation och vi hjälper till med reparationer när det behövs.

Bravidas ventilationsmontörer arbetar med service av ventilationsanläggningar i alla typer av fastigheter och anläggningar, stora som små byggnader eller industrier. Våra montörer har hög kompetens och är proffs inom allt som har med ventilation att göra. Vi på Bravida har möjlighet att hjälpa till med just ditt system oavsett hur det ser ut eller hur stort det är.  

Välplanerade och regelbundet kontrollerade ventilationslösningar bidrar till frisk luft inomhus, vilket gör att vi mår bättre, trivs bättre, presterar bättre och blir mer effektiva. Genom att regelbundet kontrollera och underhålla ventilationsanläggningar kan vi motverka flera olika typer av motgångar som i slutändan kan bli dyrt. Våra montörer ser över dina installationer och tar reda på vad vent.service.jpgför underhåll som behövs.

Hör av dig till någon av våra ventilationsavdelningar om du vill höra mer om hur vår servicetjänster skulle kunna hjälpa dig och dina behov.

 

Inom ventilationsservice hjälper vi till med bland annat:

  • Kontroll av intagsgaller, filterstatus och eventuellt filterbyte.
  • Översyn av remdrift, axlar och lager
  • Rengöring av ventilationssystemet
  • Kontroll av kilrep och kilrepsbyte
  • Kontroll av funktioner för styr och regler/övervakning samt brandspjäll i ventilationssystemet Kontroll av temperaturer samt ventiler på värmebatterier
  • Energioptimering 

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Ring ditt lokala Bravida kontor så berättar vi mer. Inget uppdrag är för litet eller stort.