Eskilstuna

 • Adress

  Bredängsgatan 55
  633 46 Eskilstuna

  Telefon

  Välkommen till Bravida i Eskilstuna

  På Bravida i Eskilstuna arbetar vi med service och installation inom el, vs samt ventilation. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar och installerar, levererar och servar – oavsett storlek på projekt.

  Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar oss på Bredängsgatan 55 i Eskilstuna.

  Vill du jobba på Bravida? Vi söker ofta nya kollegor och arbetskamrater. Läs mer om att jobba hos oss och våra lediga tjänster här.

   

  • El

   Smarta lösningar inom el

   Vi har erfarna elektriker som utför elinstallationer inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter. I dagens samhälle blir vi allt mer beroende av el – samtidigt som det blir allt viktigare att minimera elförbrukningen. Därför skapar vi lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Vi hjälper dig med allt från högspänning, styr och övervakning till termografering.

   Avdelningschef

   Per Karlsson
  • VS

   Service och installation av värme och sanitet

   För Bravida handlar vs om smarta lösningar som fungerar utan avbrott. I vårt arbete möter vi dagligen kranar som droppar och gamla system som äter energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför hjälper vi även till med att minska vatten- och energianvändningen när det är genomförbart. Det kan handla om byte till nya energisnåla pumpar och injustering av värmesystem.

   Avdelningschef

   Dick Näslund
  • Ventilation

   Installation av ventilationssystem

   Vi erbjuder kompletta tjänster och lösningar inom ventilation för alla typer av byggnader och fastigheter. Vi installerar alla typer av ventilationslösningar, bland annat luftbehandling, styr och övervakning samt processventilation. Vi rengör dessutom ventilationssystem och ser över remdrift, axlar och lagar. Därtill håller vi reda på alla dina installationer och vilket underhåll som behövs.

   Avdelningschef

   Sten Gisslander