VVS och kylföretag i Gällivare

 • Adress

  Borrvägen 1
  982 38 Gällivare

  Telefon

  Välkommen till Bravida i Gällivare!

  Bravida i Gällivare installerar kylanläggningar och vs-system av högsta kvalitet. Vi arbetar med energisparåtgärder och tar fram anpassade lösningar för varje specifik kund. Våra kylmontörer och rörmokare finns snabbt på plats när du behöver hjälp med läckande rör eller dålig luft – hemma och på arbetsplatsen. Genom vår service bibehåller du en hög driftsäkerhet tack vare diverse optimeringsåtgärder som utförs med hjälp av moderna verktyg och metoder. 

  • VS

   Effektiva vs-installationer

   Våra rörmokare installerar och reparerar din vs-anläggning för att du ska glädjas åt ett energieffektivt system som håller dig varm året runt. Vi anpassar våra installationer efter byggnaden och med erfarenhet från omfattande vs-installationer i exempelvis simhallar har vi rätt kompetens oavsett uppdrag. Vår rörservice utförs med noggrannhet och med moderna verktyg för att förhindra eventuella rörläckage eller andra fel i systemet. 

   Avdelningschef

   Mikael Ylipää
  • Kyla

   Service och modernisering av kylanläggningar

   Bravida erbjuder totalentreprenad för de flesta kylsystem. Vi installerar anläggningar för traditionella köldmedium, men även CO2-, propan- och ammoniakanläggningar. Vid behov hjälper vi till med alla steg fram till färdig anläggning. När vi föreslår och installerar ett kylsystem, strävar vi alltid efter att minimera energiåtgången och miljöpåverkan.

   Kontakt oss på: cooling.norr@bravida.se 

    

   Avdelningschef

   Göran Filppa

   Serviceledare

   Erik Wåhlberg