Örebro

 • Adress

  Box 981
  701 33 Örebro

  Besök

  Osmundgatan 10

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I örebro

  Vi står till tjänst med elektriker och rörmokare, liksom montörer för både ventilation, kyla och brandlarm. Du är välkommen att anlita oss när du behöver se över dina befintliga anläggningar eller installera nya säkra system. Vi erbjuder moderna lösningar av hög kvalitet och följer upp våra installationer med noggrann service för att du ska bibehålla samma höga standard. Vårt arbetssätt präglas av dagens krav på energieffektiva system och därför strävar vi mot att sänka din energiförbrukning och samtidigt ge dig maximal kapacitet. 

  • El

   Elservice från Bravida

   Säkra installationer av dina elanläggningar innebär mindre risk för kortslutningar och bränder. Med regelbundna kontroller och felsökningar samt kontinuerliga optimeringsåtgärder, kan du glädjas åt stabila anslutningar som håller hög standard, även under höga belastningar. Bravida är en trygg aktör vid nybyggnationer och renoveringar, där vi bidrar med säkra installationer efter dina önskemål. Du hittar våra installationer överallt i samhället och vi hanterar allt från hemelektronik till omfattande infrastrukturprojekt.

   Avdelningschef

   Torbjörn Fagerberg

   Serviceledare

   Patrik Strid

   Serviceledare

   Niklas Ljung
  • VS

   Rörservice för din VS-anläggning

   Genom att byta ut komponenter i ditt värmesystem, såsom pump eller termostat, effektiviserar vi din värmeförsörjning och sänker energiförbrukningen. Läckande rör kan leda till allvarliga fuktskador och renoveringar och detta kan du enkelt undvika med regelbunden rörservice från Bravidas rörmokare. Vi optimerar rören och reparerar eventuella läckage med nya säkra lösningar. Våra rörinstallationer håller absolut högsta kvalitet och vi anpassar alltid våra anläggningar efter dina önskemål och fastighetens förutsättningar. 

   Avdelningschef

   Peter Dolk

   Projektledare

   Joel Kihl
  • Ventilation

   Automation

   Bravidas effektiva ventilationssystem

   Frisk luft är en förutsättning för att du ska trivas inomhus. Hos Bravida lämnar vi således ingenting åt slumpen när vi installerar ventilationssystem. Våra montörer rengör och kontrollerar din nuvarande ventilation för att åtgärda eventuella brister. Dock kan ett gammalt ventilationssystem behövas bytas ut helt och hållet. Vi prioriterar energieffektiva lösningar som gynnar både dig och miljön. Med processventilation och luftbehandling, liksom injustering och övervakning, tar vi fram det bästa alternativet för dig! Hör av dig till oss när du behöver hjälp med:

   • Ventilation
   • Automation
   • Kyla
   • Värmepumpar
   • OVK/Injusteringar

    

   Avdelningschef

   Magnus Hansson

   Projektledare

   Tobias Rojal

   Serviceledare

   Robert Sandström
  • Brand & Säkerhet

   Brand & Säkerhet

   Bravidas integrerade säkerhetssystem är ett resultat av breda kompetenser och stor erfarenhet från säkerhetsinstallationer av alla dess slag. Med våra Fire & Security-lösningar är vi ledande i Norden när det kommer till leverera integrerade säkerhetssystem och det kan förklaras av dess höga användarvänlighet och effektivitet. Inbrottslarm, brandlarm, besöks- /låssystem och kameraövervakning, integrerat i ett och samma system och med tillgång till vårt servicecenter dygnet runt, kan du känna dig trygg och säker med våra installationer. 

    

   Serviceledare

   Jan Olof Sjögren