Västerås

 • Adress

  Box 818
  721 22 Västerås

  Besök

  Betonggatan 1

  Telefon

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I VÄSTERÅS

  På Bravida i Västerås jobbar vi med tekniska helhetslösningar och hjälper dig från idé till komplett installation – inom områdena elektricitet, vs och ventilation. Vi tar oss an alla typer av uppdrag och löser ditt behov, oavsett storlek. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

  Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan. Du hittar oss på Betonggatan 1 i Västerås. Välkommen.

  Vill du arbeta på Bravida? Vi söker ofta nya arbetskamrater och kollegor. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och se våra lediga tjänster här.

  • El

   Elektriska lösningar

   Bravida har kunniga elektriker inom många olika kompetensområden. Därför kan vi hjälpa våra kunder med alla typer av uppdrag och lösningar. Det kan handla om allt från larm- och säkerhetssystem till högspänning och ställverk. Oavsett om det gäller installationer i ett flerbostadshus, ett stort infrastrukturprojekt, en flygplats eller simhall har vi el-lösningar som passar.  

   Avdelningschef

   Bengt-Åke Rosengren
  • VS

   Installationer inom värme och sanitet

   Vi hjälper dig med alla typer av uppdrag som har med vs att göra: installationer av värmepumpar i bostäder, stora värmecentraler i industrier – och allt däremellan. Värme och sanitet är ett stort teknikområde som rymmer mycket, så även kyla. Oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen så bistår vi dig hela vägen från början till slut. Du kan alltid räkna med oss.

   Avdelningschef

   Cecilia Pettersson
  • Ventilation

   Installationer och service av ventilationssystem

   Bravida installerar, kontrollerar och servar alla typer av ventilationsanläggningar, och hjälper till med allt från luftbehandling, styr och övervakning till injustering och OVK, obligatorisk ventilationskontroll – oavsett system. Vi anpassar oss efter dig och ditt behov, såväl som byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där. Hör av dig så hjälper vi dig.

   Avdelningschef

   Jonas Brandstedt