Kontaktuppgifter

Besök

Bredängsgatan 55
633 46 Eskilstuna

Telefon

016-16 73 30

Elektriker, rörmokare och ventilation i Eskilstuna

Välkommen till Bravida i Eskilstuna

På Bravida i Eskilstuna arbetar vi med service och installation inom el, vs samt ventilation. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar och installerar, levererar och servar – oavsett storlek på projekt.

Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar oss på Bredängsgatan 55 i Eskilstuna.

 

EL

Smarta lösningar inom el

Vi har erfarna elektriker som utför elinstallationer inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter. I dagens samhälle blir vi allt mer beroende av el – samtidigt som det blir allt viktigare att minimera elförbrukningen. Därför skapar vi lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Vi hjälper dig med allt från högspänning, styr och övervakning till termografering.

Kontaktpersoner

Per Karlsson Avdelningschef

VS

Service och installation av värme och sanitet

För Bravida handlar vs om smarta lösningar som fungerar utan avbrott. I vårt arbete möter vi dagligen kranar som droppar och gamla system som äter energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför hjälper vi även till med att minska vatten- och energianvändningen när det är genomförbart. Det kan handla om byte till nya energisnåla pumpar och injustering av värmesystem.

Kontaktpersoner

Tommy Karlsson Serviceansvarig
Niklas Larsson Avdelningschef

Ventilation

Installation av ventilationssystem

Vi erbjuder kompletta tjänster och lösningar inom ventilation för alla typer av byggnader och fastigheter. Vi installerar alla typer av ventilationslösningar, bland annat luftbehandling, styr och övervakning samt processventilation. Vi rengör dessutom ventilationssystem och ser över remdrift, axlar och lagar. Därtill håller vi reda på alla dina installationer och vilket underhåll som behövs.

Kontaktpersoner

Robert Kullhagen Avdelningschef