Kontaktuppgifter

Kurortsvägen 20
837 51 Åre

0647-160 80

Elektriker och ventilationsexperter i Åre

Välkommen till Bravida i Åre

Bravida i Åre effektiviserar din ventilation och optimerar dina elanläggningar. Vi levererar hållbara lösningar som följs upp av ett gediget servicearbete. På så sätt säkerställer vi en låg energiförbrukning, samtidigt som du kan glädjas åt effektiva system som lever upp till dina krav och förväntningar. Genom ett nära kundsamarbete arbetar vi fram anpassade lösningar för just ditt projekt, och förverkligar således dina husdrömmar eller byggplaner för kontorslandskapet. Stabila anslutningar i integrerade system, liksom ett effektivt luftutbyte, lovar gott för framtiden med hög produktivitet och god trivsel, utan risker för skador eller olyckor. 

EL

Stabila elanläggningar med Bravidas elservice

Tack vare kontinuerlig genomgång av dina elanläggningar förebygger du risken för strömavbrott eller kortslutningar. Våra kompetenta elektriker reparerar samt installerar nytt och hanterar allt från högspänningsinstallationer till infrastrukturprojekt. Med vår erfarenhet är vi en pålitlig aktör när du planerar att bygga nya fastigheter eller totalrenovera din bostad. Vårt miljöarbete avspeglas i hållbara anläggningar med minimala elkostnader och genom att anlita Bravida gör du en god investering för framtiden. 

Kontaktpersoner

Magnus Ohlsson Tf avdelningschef
Henrik Bofeldt Filialchef & kundansvarig /Säkerhet

Ventilation

Andas frisk luft inomhus med Bravidas ventilationslösningar

Genom att rengöra och åtgärda brister i ditt ventilationssystem kan du få tillbaka effekten i luftutbytet. I många fall är det dock en bättre idé att låta oss installera nya smarta lösningar, med processventilation, luftbehandling, övervakning och injusteringar. Allt detta leder till otroligt energieffektiva system som inte bara minskar risken för fuktskador, utan även sänker energiförbrukningen. Våra duktiga montörer har erfarenhet från omfattande projekt, såsom sjukhus och köpcentrum, där kraven på ett högeffektivt luftutbyte är betydligt större än i bostäderna, men vi har även rätt kompetens för att göra insatser hemma hos dig eller på kontoret. Välkommen att höra av dig till oss i Åre för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med din ventilation!. 

Kontaktpersoner

Eric Hellström Servicemontör

Säkerhet

Trygga säkerhetslösningar som fungerar när de behövs

Inom säkerhet hjälper vi gärna till med service och installation av brandlarm, larm, kameraövervakning och inpassering.

Kontaktpersoner

Isak Lutteman Serviceledare EL