Kontaktuppgifter

Adress

Lantvärnsgatan 10
652 21 Karlstad

Telefon

054-17 77 00

Nyheter

Bravida har förvärvat bolaget Karlstads Processrör AB.

Läs mer i pressmeddelandet

Rörmokare och ventilation i Karlstad

På Bravida Karlstad erbjuder vi installation- och servicetjänster inom vs och ventilation. Vi tar oss an alla tänkbara projekt och levererar alltid hög kvalitet, oavsett hur stort eller litet projektet är. Vi jobbar helt enkelt för att skapa lösningar som passar just dig och ditt behov – när helst du behagar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta vår avdelningschef eller tf. avdelningschef nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Lantvärnsgatan 10 i Karlstad. Välkommen.

VS

Service och installationer inom vs

För Bravida handlar värme och sanitet om smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Därför tillhandahåller vi vs-service och ser till att allt fungerar som det ska, vare sig det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Vi utför alla typer av rörarbeten, och reparerar och moderniserar vid behov. På så sätt säkerställer vi alltid en modern och kostnadseffektiv lösning som håller över tid – tryggt och bekvämt.

Kontaktpersoner

Peter Andersson Avdelningschef

Ventilation

Installation och service av ventilationssystem

När luften är bra, mår vi också bra. God ventilation är därför en investering för framtiden. Våra ventilationsmontörer och servicetekniker installerar och servar diverse lösningar inom ventilation. Det kan handla om luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering och OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Vi anpassar givetvis ventilationen till byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där – oavsett behov.

Kontaktpersoner

Anders Nordin Avdelningschef