Vi säkrar fastigheten

Vi utför installationer av olika säkerhetssystem hemma hos dig eller på din arbetsplats. Vårt fokus ligger på kundanpassade lösningar och vi är specialiserade inom brandskydd och olika säkerhetslösningar, med automatiska system som skyddar både dig och dina fastigheter mot eventuella olyckor eller inbrott. Vi använder oss av moderna metoder och erbjuder effektiva system som lever upp till säkerhetskraven liksom våra kunders specifika behov.

Brandsäkerhet

Genom att installera ett automatiskt brandlarm som är integrerat i de övriga säkerhetssystemen kan du känna dig trygg i att din fastighet har ett gediget skydd vid eventuell brand. Med självtestande brandlarmsdetektorer får du ett effektivt brandskydd som kräver minimalt underhåll. Våra experter hjälper dig med ett säkert brandskydd till fastigheten som du kan lita på.

 

Andra säkerhetslösningar

Vi installerar även passersystem samt övervakningssystem av hög kvalitet och är ledande i Norden som leverantör av integrerade säkerhetssystem. När det kommer till våra kunders säkerhet är vi extra noggranna med de små detaljerna, för att du ska kunna slappna av och fokusera på annat än eventuella säkerhetsbrister. Vi tar fram anpassade lösningar för varje specifik kund och utformar systemen efter en noga kontroll av byggnadens eller verksamhetens befintliga säkerhetssystem för att bidra med optimering och effektivisering. 

Kontakta Bravida för en säker lösning till din fastighet!

Kontakt