Kontaktuppgifter

Adress

Tegelbruksvägen 16
291 36 Kristianstad

Telefon

044-20 76 20

Telefon

044-28 26 00

Elektriker, vvs, lås, brandskydd och säkerhetslösningar i Kristianstad

Bravida i Kristianstad är en helhetsleverantör inom fastighetsservice och installation i hem, fastigheter och industri. Vi erbjuder alla typer av tjänster inom elinstallation, fastighetsautomation, elbilsladdning, solceller, säkerhetssystem, passagesystem, CCTV, brandlarm, lås, värme och sanitet. Här kan du även beställa en smart laddbox till din elbil.

Vi tillhandahåller tekniska helhetslösningar och utför både projektering, installation och fastighetsservice med hög kvalitet. Dygnet runt, året om. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar oss på Tegelbruksvägen 16 i Kristianstad. Välkommen!

 

EL, Automation, Elbilsladdning, Solceller

Smartare lösningar som minimerar elförbrukningen

Vårt samhälle blir som bekant allt mer beroende av el – samtidigt som det blir allt viktigare att vara klimatsmart. Därför hjälper vi dig att skapa lösningar som är mer energieffektiva och bättre för miljön. Detta gör vi bland annat genom att se över energianvändningen och föreslå besparingar. Våra kvalificerade elektriker utför alla sorters uppdrag inom elektricitet – oavsett behov.

Kontaktpersoner

David Carnstam Avdelningschef
Hans Franzén Projektledare
Anneli Holmström Entreprenadingenjör
Christer Persson Anbudsförfrågningar
Kai Andersson Serviceledare
Thord Bagan Serviceledare
Madlen Tillman Service- och nykundsansvarig

Säkerhet och brand

Installationer inom säkerhet och brand

Bravida Österlen har lång erfarenhet av säkerhetsinstallationer. Vi arbetar med de flesta system på marknaden och hjälper er genom hela resan, från behovsanalys till färdig installation.

Nedan följer ett axplock av de produkter och tjänster vi erbjuder:

  • Inbrottslarmsystem
  • Integrerade system
  • Brandlarmsystem
  • Kamerasystem (CCTV)
  • Passagesystem och porttelefoni
  • Brandskyddsarbete
  • Service och underhåll
  • Låssystem

Kontakta oss gärna för mer information eller konsultation.

Kontaktpersoner

David Carnstam Avdelningschef

VS

Installationer och service inom värme och sanitet

Inom värme och sanitet hjälper vi bland annat till med sanitet, undercentraler, kompetenssvetsning såväl som energioptimering. Vi har erfarna vvs- och servicemontörer som installerar och utför alla tänkbara rörarbeten oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Vi tillhandahåller även vvs-service och hjälper till med reparationer vid behov. På så sätt kan vi minska risken för otrevliga överraskningar och samtidigt bidra till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere.

Kontaktpersoner

Andreas Johansson tf Avdelningschef
Jeanette Ekenberg Administratör