Kunniga och certifierade rörmokare

Låt våra duktiga rörmokare hjälpa er! Det finns en styrka hos oss på Bravida, vi har en bred expertis, vi har certifierade rörmokare, flera kontor i Stockholm och en stor bemanning. När du behöver lösningar, har vi rörmokare som ser över vatten- och energiförbrukningen utifrån dina förutsättningar. Vi föreslår förbättringar, installerar komponenter som är energieffektiva och håller länge.

Hur hjälper våra rörmokare?

Arbetet för våra rörmokare kan verkligen variera. För en bostad kan det handla om installation, underhåll och service av rörsystem, vatten-, värme- och avloppssystem eller installation av värmepumpar. Det kan vara samma för en industri, men storleken, omfattningen av värmesystemet och maskiner är den stora skillnaden. Utifrån omfattningen blir projekten stora eller små. Vår erfarenhet täcker allt från brf till industrier eller sjukhus. Vill du veta mer och få en offert?

Kontakta oss för kostnadsfri offert

 

Områden våra rörmokare jobbar inom

  • Värme/kyla
  • Injustering av värmesystem
  • Sanitet
  • Tappvatten
  • Undercentraler
  • Gas
  • Kompetenssvetsning
  • Energioptimering
  • Industrirör
VVS-installation av Bravida

Säkra VVS-installationer

Vänd dig till våra duktiga VVS-installatörer och rörmokare när du vill ha hjälp och erfarenhet vid installation. Med god kännedom om maskiner och förståelse för utmaningar eller fallgropar får du säkra och hållbara installationer. Från köksblandare och vattenlås till rördragning, koppling av tappvatten och avlopp.

Ring oss för VVS-hjälp

Bra projektering

Att få professionell hjälp med projektgenomförande och planering kan vara befriande, speciellt när det är mer omfattande. Låt oss vara din högra hand, sätta regler och ramar för att lyckas och ro i land med era VS-utmaningar.

Ring oss för projektering

Trygg VS-service

Bravidas VS-montörer vet vad man ska titta på och undersöka när service, underhåll och genomgång av rörsystem eller maskiner börjar visa problem. Oavsett om det är i en mindre byggnad eller en stor industri. Servicenivån hos våra rörmokare är alltid hög oavsett om du vill ha hjälp med ett mindre problem eller en omfattande lösning.

Ring oss för VS-service

Smidiga injusteringar

Många som vänder sig till oss vill se över sina gamla värmesystem och göra en injustering. Våra rörmokare vet vad som kan göra skillnad och reducera resursförbrukningen. Boka en tid för att göra en injustering och få ut det mesta av ditt värmesystem. Att få kontroll över energiförbrukningen, gör plånboken och miljön en tjänst.

Ring oss för injusteringar

Kontaktformulär

Beskriv ditt ärende så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Kontaktformulär

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar personuppgifter.

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar personuppgifter.

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.