Fastighetsservice och fastighetsinstallationer i Stockholm

På Bravida har vi stor erfarenhet inom elinstallationer, värme och sanitet, kylinstallationer och ventilationssystem. Vi hjälper dig med allt inom fastighetsservice och fastighetsinstallationer. Genom att underhålla, uppgradera och digitalisera fastigheter kan vi tillsammans minska utsläppen och dina kostnader.

Kontakta oss

 

 • Adress

  Bravida
  Stockholm Energi & Service
  Ostmästargränd 12
  120 40 Årsta

 • Telefon

  08-695 20 00  (vxl)

 • Hitta till oss

  Karta

Auktoriserade och erfarna tekniker

Hos Bravida i Stockholm jobbar behöriga rörmokare(vs-tekniker), elektriker, ventilationsmontörer, kyltekniker och servicetekniker.

Vi utför säkra elinstallationer, oavsett om det rör sig om mindre uppdrag inom elservice eller större projekt. Vi är experter på värme och sanitet (VS) och utför alla tänkbara uppdrag, från undercentraler till värmepumpar,  kök- och badrumsrenovering till läckande rör.

Vi utför beräkningar och projekterar för att erbjuda optimala lösningar till ett rimligt och marknadsanpassat pris, till dig som kund.

.Energioptimering av fastigheten

Våra ventilationstekniker erbjuder injusteringar av luft och vatten och gör en obligatorisk Ventilationskontroll (OVK), och ser över rengöring av ventilationskanaler och filterbyten.

Vi jobbar också med olika lösningar för kyla och kylanläggningar med både kylservice och installationer i större projekt.

Energioptimering är en viktig del av vårt arbete och vi ser över fastigheten och hittar energieffektiva lösningar. Vi erbjuder även möjlighet att styra och övervaka fastigheten med olika automationslösningar. Allt för att säkerställa att inneklimatet är optimalt.

Vi tar ett helhetsgrepp om fastigheten och ser till att el, värme och sanitet, ventilation, kyla och automation fungerar som en helhet. För dig som kund innebär det endast en kontakt på Bravida för hela projektet

Kontaktformulär

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar personuppgifter.

Jag har läst och tagit del av informationen gällande personuppgifter.