Kraftteknik & Montage

Vi erbjuder högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar inom kraftteknik och montage, och tar fram en helhetslösning till dig som kund.

Ställverk och Transformatorstationer

Vi utför ställverksmontage från 0,4 upp till 400kV över i princip hela landet. Våra montörer utför såväl primär- som sekundärmontage och allt runt omkring, både i nybyggnationer och i befintliga anläggningar. Vi har lång erfarenhet av de flesta fabrikaten på marknaden och har arbetat med merparten av de större kunderna på nätägarsidan. 

Kabelarbeten

Vi utför avslut och skarvning på det mesta från 0,4-170kV. Oavsett om ni behöver skarva en enstaka lågspänningsmatning eller utföra mellanspänningsavslut/skarvar för en hel vindkraftspark kan vi hjälpa er. Våra medarbetare är erfarna och kunniga inom kabelarbeten samt certifierade på flera olika tillverkares skarvar och avslut.

Industrimontage

Vi utför montagearbeten mot industrin, både som underentreprenör åt bygg- och anläggningsfirmor såväl som egna totalåtaganden åt slutkund. Vi erbjuder allt från installationsarbeten till montage av högspänningsutrustningar och leveranser/installationer av lågspänningsställverk.

Bild på kraftledning

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig inom kraft och montage? Kontakta oss!