Kontaktuppgifter

Adress

Industrigatan 1
273 35 Tomelilla

Besök

Industrigatan 1
273 35 Tomelilla

E-post

info.osterlen@bravida.se

Växel

020 – 112 112

Telefon

0417-135 10

Felanmälan & jour

Jour

0411-24 50 00

Elektriker i Tomelilla

Lindsténs Elektriska är sedan 1 oktober 2018 en del av Bravida

Vi är specialister på el och erbjuder tjänster inom service, installation, automation och konsultation  precis som tidigare. 

Vår kunskap inom elinstallation är uppbyggd av lång erfarenhet och kompetensutveckling av våra medarbetare. Det är viktigt för oss att ligga i framkant och utvecklas för att vara attraktiva som arbetsgivare och att alltid vara det självklara valet för dig som kund. Vi anser att Bravidas förvärv är ett naturligt steg för en fortsatt utveckling av vår verksamhet och det skapar spännande möjligheter för våra medarbetare. Med ännu mer resurser och kompetens säkerställer vi trygga, innovativa  lösningar, stora som små. Tillsammans blir vi ett starkt team.

Vill du läsa mer om förvärvet kan du göra det här.

Service

Service utför vi åt alla kunder stora som små, oavsett om ditt behov är att byta en ljuskälla, felsöka på en värmeanläggning, energioptimering eller fastighetsstyrning, kommer vi med glädje och hjälper dig med just dina problem. 

Säkerhet och brand

Bravida Österlen har lång erfarenhet av säkerhetsinstallationer. Vi arbetar med de flesta systemen på marknaden och hjälper er genom hela resan, från behovsanalys till färdig installation.

Nedan följer ett axplock av de produkter och tjänster vi erbjuder:

  • Inbrottslarmsystem
  • Integrerade system
  • Brandlarmsystem
  • Kamerasystem (CCTV)
  • Passagesystem och porttelefoni
  • Brandskyddsarbete
  • Service och underhåll
  • Låssystem

Kontakta oss gärna för mer information eller konsultation.

Kontaktpersoner

David Jingmond Projektledare Säkerhet
Fredrik Åkesson Projektledare Brand

Installation

Installation, vi arbetar alltid tillsammans med våra kunder för att ge den totalt bästa lösningen ur ett hållbarhetsperspektiv. Oavsett typ av elinstallation, kan vi ge lösningen från konsultation till färdig produkt. Ljussättning, kraft, automation, energi, säkerhet, vår kunskap är stor inom de flesta elområden. Vi arbetar även med ljud- och ljusdesign och skapar upplevelser utöver det vanliga. Varför inte knyta samman ljudet med er belysningsanläggning för en totalupplevelse.

Automation

Automation, Produktionsprocesser och insikten i dessa utifrån ett el-perspektiv är ytterligare en av våra starka sidor. Eltekniska installationslösningar i kombination med maskinella utrustningar har vi utfört under många år hos både nya och trogna kunder. Vi monterar och bygger automationsskåp, samt utför även konstruktion och programmering av dessa. Oftast utför vi installation och driftsättning på plats hos kund, för en helhetslösning i Sverige, Norden eller andra delar av världen.

Konsultation

Konsultation, Vi har genom åren arbetat upp ett stort antal referensprojekt inom många olika områden. Vi arbetar alltid tillsammans med våra kunder för att ge den totalt bästa lösningen ur ett hållbarhetsperspektiv. Oavsett typ av elinstallation, kan vi hjälpa till med konsultation & projektering för att kunna nå målet efter dina önskemål och idéer. Har du ont om idéer var inte orolig, vi har många att dela med oss av!