Kontaktuppgifter

Adress

Box 818
721 22 Västerås

Besök

Betonggatan 1

Telefon

021-15 48 00

Elektriker, rörmokare, ventilation och larm i Västerås

Välkommen till Bravida i Västerås

På Bravida i Västerås jobbar vi med tekniska helhetslösningar och hjälper dig från idé till komplett installation – inom områdena elektricitet, vs, ventilation, larm och säkerhet. Vi tar oss an alla typer av uppdrag och löser ditt behov, oavsett storlek. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan. Du hittar oss på Betonggatan 1 i Västerås. Välkommen.

EL

Elektriska lösningar

Bravida har kunniga elektriker inom många olika kompetensområden. Därför kan vi hjälpa våra kunder med alla typer av uppdrag och lösningar. Det kan handla om allt från larm- och säkerhetssystem till högspänning och ställverk. Oavsett om det gäller installationer i ett flerbostadshus, ett stort infrastrukturprojekt, en flygplats eller simhall har vi el-lösningar som passar.  

Kontaktpersoner

Bengt-Åke Rosengren Avdelningschef

VS

Installationer inom värme och sanitet

Vi hjälper dig med alla typer av uppdrag som har med vs att göra: installationer av värmepumpar i bostäder, stora värmecentraler i industrier – och allt däremellan. Värme och sanitet är ett stort teknikområde som rymmer mycket, så även kyla. Oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen så bistår vi dig hela vägen från början till slut. Du kan alltid räkna med oss.

Kontaktpersoner

Cecilia Pettersson Avdelningschef

Ventilation

Installationer och service av ventilationssystem

Bravida installerar, kontrollerar och servar alla typer av ventilationsanläggningar, och hjälper till med allt från luftbehandling, styr och övervakning till injustering och OVK, obligatorisk ventilationskontroll – oavsett system. Vi anpassar oss efter dig och ditt behov, såväl som byggnaden och den potentiella verksamheten som bedrivs där. Hör av dig så hjälper vi dig.

Kontaktpersoner

Sonny Wallin Avdelningschef
Daniel Eneroth Serviceledare

Säkerhet

Helhetslösningar inom larm och säkerhetssystem

Behöver ni hjälp med projektering, driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem, kamerasystem eller personellt skydd som till exempel överfallslarm? Saknar ni samarbetspartner för att leverera godkända anläggningar med anläggarintyg?

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi er med det!

Fjärrsupport

Via programmet Teamviewer kan vi hjälpa dig på distans. Klicka på länken nedan för att ladda ned programmet. Blir du ombedd av en tekniker att ladda ned ett program, är det Teamviewer som avses.

Ladda ner Teamviewer


Support och felanmälan


Vid frågor och felanmälningar gällande våra säkerhetssystem, vänligen kontakta oss på telefon, 021-154850 eller via e-post till,
larmsupport.vasteras@bravida.se 

Kontaktpersoner

Tommy Ingemarsson Filialchef Säkerhet
Pepe Romero Ansvarig Marknad/projektledare Brand/Entreprenad
Mikael Johansson Projektledare Säkerhet
Camilla Ingemarsson Administratör säkerhet
Stefan Hedvall Projektledare Brand och Säkerhet