Valeria tar steget in i fastighetsbranschen

Möt Valeria Oustinova, nyexaminerad automationsingenjör som tillhör den första gruppen studenter som framgångsrikt har genomfört ett utbildningsprogram i samarbete mellan Academic Work och Bravida. Vi fick tillfälle att prata med Valeria och höra hennes reflektioner om utbildningen samt hennes framtidsplaner inom automationsbranschen.

Nyhet

Bravida-valeria-oustinova 690x460px.jpg

Hej Valeria,

Har du någon tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen?
– Jag har sedan jag var 16 år jobbat inom restaurangbranschen. Man kan säga att det har varit en ganska stor del av mitt liv där jag verkligen trivdes med mitt arbete. Därefter har jag genomfört en utbildning på 2,5 år inom fastighetsförvaltning. Efter att ha läst om den här utbildningen så valde jag att fördjupa mig inom automation och här står jag idag, berättar Valeria Oustinova.

Vad lockade dig med den här utbildningen?
– Jag fick höra om utbildningen via en väninna som hade tidigare genomfört en liknande utbildning via Academic Work. När hon berättade om upplägget kände jag att det lät som något för mig. Jag gillar att utbildningen är optimerad och tidseffektiv och att man sedan snabbt kan implementera den nya kunskapen i praktiken. Jag uppskattar att det finns en förståelse för att man inte är helt färdiglärd direkt när man kommer ut i tjänst. Det finns mycket mer att lära sig.

Vad är viktigast för dig som anställd?
– Det absolut viktigaste för mig som anställd är att jag trivs. Det finns mycket annat såklart som är viktigt som att utvecklas i karriären men att trivas är för mig nummer ett. Sedan har jag ett stort personligt intresse för den här branschen. När ens hobby blir till ens jobb då har man verkligen lyckats tycker jag.

Skulle du rekommendera andra att gå utbildningen?
– Självklart! Fastighetsbranschen ska man jobba i! Det byggs något nytt och häftigt varje dag och till det krävs folk och kompetens. Det märkte jag tydligt när jag gick förvaltningsutbildningen. Det finns en stor efterfrågan på kompetens i den här branschen.

Välkommen Valeria och stort lycka till!

Läs mer om examensdagen för automationsingenjörerna