Bravidas traineeprogram – 4:e mest attraktiva programmet i Sverige

Vi är glada och stolta över att Bravidas Nordic Trainee Program (NTP) har placerat sig på en hedrande fjärde plats i Karriärföretagens omröstning om Sveriges mest attraktiva traineeprogram!

Nyhet

Bravida-top4-trainee-program690x460px.png

I omröstningen, som genomfördes under december 2023–januari 2024, deltog 2 356 studenter från Sveriges universitet och högskolor. De fick möjlighet att välja bland 160 publicerade traineeprogram och betygsätta dem utifrån attraktivitet.

Att hamna på fjärde plats i denna prestigefyllda ranking är ett bevis på att vårt traineeprogram är välrenommerat och attraktivt bland studenter. Vi är glada över att se att vårt fokus på utveckling, spännande arbetsuppgifter och en stark gemenskap uppskattas av studenterna.

Vad gör vårt traineeprogram så attraktivt?
Nordic Trainee Program (NTP) är ett unikt program som ger Bravidas unga talanger möjlighet att kombinera praktiskt arbete med teoretisk utbildning. Under programmets gång får deltagarna:

  • Lär sig mer om ledarskap, affärsmannaskap och Bravidas arbetssätt, Bravida Way.
  • Bygga ett starkt nätverk med andra unga talanger och ledande personer i företaget.
  • Utvecklas i sin karriär genom individuella utvecklingsplaner och spännande projektarbeten.     

Nordic Trainee Program vänder sig till personer i början av sin karriär som är:

  • Affärsdrivna
  • Ansvarsfulla
  • Proaktiva.

En unik möjlighet
Att delta i NTP är en unik möjlighet att få en kickstart på sin karriär hos Bravida. Programmet ger deltagarna en gedigen grund för att bli framgångsrika i företaget och öppnar upp för många spännande karriärmöjligheter.

Här kan du läsa mer om programmet:

Bravidas Nordic Trainee Program