Bravida i Umeå förvärvar Källströms El & Entreprenad AB

Bravida förvärvar Källströms El & Entreprenad AB och stärker därmed sin position i Umeå. Företaget har idag åtta anställda med en omsättning på cirka 12 miljoner kronor.

Pressmeddelande

Källströms El & Entreprenad AB etablerade sin verksamhet 2010 och erbjuder totallösningar inom elinstallationer, el-service och arbeten åt bland annat fastighetsägare och byggföretag. Olle Näsvall, Regionchef Bravida Nord, är nöjd med förvärvet:

– Jag ser mycket fram emot att välkomna Stefan Källström med personal till Bravida. Källströms El med Stefan i spetsen är ett mycket välskött företag som kommer att komplettera Bravidas elverksamhet i Umeå på ett mycket 
bra sätt.     

Källströms El & Entreprenad har i stort sett haft samma personalstyrka sedan start, och Stefan Källström, som är grundare och ägare, kommenterar: 

– Efter tio år med företaget känns det som en trygg och stabil lösning att övergå till Bravida. Vi fortsätter vår verksamhet som tidigare och jag följer självklart med till Bravida, i en ny roll som serviceledare. Bravida tillträder som ägare den 1 december 2020.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray, kommunikations- och pressansvarig Sverige.
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11