Bravida levererar säkerhetslösningar till Folkhälsomyndigheten

Bravida genomför leveransen av ett nytt integrerat säkerhetssystem när Folkhälsomyndigheten bygger om arbetsplatserna på Solnakontoret. Bravida kommer stå för den totala säkerhetsleveransen i form av passerkontroll, inbrottslarm och driftlarm. 

Pressmeddelande

Bravida kommer utöver den totala säkerhetsleveransen även att utföra kompletteringar av lås och beslag samt installation av ny CCTV-anläggning, VMS och IP-kameror till Folkhälsomyndigheten.

– Vi är så klart mycket stolta över att vi fått förtroendet att projektera och installera vårt egenutvecklade säkerhetssystem, Integra, till Folkhälsomyndigheten, säger Gottfrid Seidevall, affärsområdeschef Säkerhet, Bravida. 


 Att vi dessutom får möjlighet att leverera lås samt CCTV innebär att vi har fått bidra till att framtidssäkra och modernisera säkerheten hos Folkhälsomyndigheten, fortsätter Gottfrid Seidevall.

Bravida har sedan tidigare ett bra samarbete med såväl Akademiska Hus, som är fastighetsägare av Folkhälsomyndighetens lokaler i Solna, som med Folkhälsomyndighetens egen verksamhet. 

Projektet har påbörjats. 
  
För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray, kommunikations- och pressansvarig Sverige
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11