Bravida satsar på energirådgivning och förvärvar Energibygg AS i Norge

Bravida köper 100 procent av aktierna i Energibygg AS och kommer nu att kunna erbjuda spetskompetens inom energirådgivning till nya och befintliga kunder.

Pressmeddelande

Energibygg AS har fem anställda och arbetar med energirådgivning, inklusive energikartläggning, energimärkning och energimått i byggnader samt konstruktion och elektrotermografi.

- Vi är mycket glada över förvärvet av Energibygg AS och ett nytt spännande område, som vi nu kan erbjuda nya och befintliga kunder. Vi ser fram emot att arbeta med de skickliga energirådgivarna i företaget, säger Dag Vidar Kvernbråten, regionchef för Region Oslo Service.

Nicolai Dirdal, tidigare styrelseordförande i Energibygg AS, säger:

- Vi ser Bravida som en mycket kompetent ny ägare. Företaget kan härmed fortsätta sin goda utveckling, nu som en del av ett större företag med ett mer omfattande erbjudande till kunderna. Försäljningen till Bravida är bra för våra anställda och för kunderna.

Bravida tillträdde som ägare, den 1 september 2020 och verksamheten kommer att vara ett dotterbolag till Bravida Norge, men under ett eget varumärke.

 

För mer information, vänligen kontakta: 

Morten Kjellev, kommunikationschef Bravida
morten.kjellev@bravida.se
+46 72 226 37 79