Hundra år av stolthet

I år är det ett historiskt år för Bravida när vi 2022 fyller hela 100 år. Vi har mycket att vara stolta över historiskt och vi har fantastiska år framför oss med möjlighet att göra skillnad för människor, företag och planeten vi lever på.

Nu firar vi!

 

balonger.png

I år firar vi framtidens Bravida. Ett Bravida som ska utvecklas i hundra år till. Som Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar, har vi ett ansvar för en hållbar utveckling för nästa generation. Tillsammans med våra medarbetare, kunder och leverantörer gör vi skillnad för morgondagen.

År 2022 och framåt i hundra

Vi har påbörjat vår resa mot ett mer hållbart kunderbjudande. Vi investerar för att skapa framtidens kundlösningar, där förnyelsebar energi, energioptimering, digitalisering och proaktivt underhåll är viktiga delar. Genom våra tjänster ska vi hjälpa våra kunder att minska sina utsläpp, samtidigt som vi minskar vårt eget avtryck. Det långsiktiga målet är att vara klimatneutrala genom hela vår värdekedja senast år 2045. 

Följ med oss på vår resa  - nu kör vi framåt i hundra!

För att kunna ta del av det här materialet så behöver du godkänna användande av cookies.

Klicka här för att ändra inställningarna för cookies


Från tolv byggnadsgillen till Nasdaq

Bravida har sitt ursprung i BPA, ett svenskt bygg- och installationsföretag som lade grunden till Bravida år 1922. År 2015 noterades Bravida på Nasdaq Stockholm. Se filmen som visar vår fantastiska resa under 100 år. Nu ser vi fram emot 100 år till!

Här kan du se alla milstolpar från 1922 till 2022. 

 

Nyheter

Visa alla

Inbjudan till presentation av Bravidas rapport för andra kvartalet 2022

Bravidas kvartalsrapport för andra kvartalet 2022 kommer att offentliggöras klockan 07:30 den 15 juli 2022.   

Bravida utökar elverksamheten och stärker positionen i Umeåområdet genom att förvärva JZ Elteknik AB

Bravida förvärvar bolaget JZ Elteknik AB och kommer därmed att förstärka elverksamheten i Umeåområdet. Bolaget omsätter 12 miljoner och har tio anställda.

Bravida installerar energieffektivt i Kriminalvårdens häkte i Kristianstad på uppdrag av NCC till ett ordervärde om cirka 130 miljoner

Bravida kommer på uppdrag av NCC att utföra energieffektiva installationslösningar inom el, vs och ventilation till Kriminalvårdens nya byggnad i Kristianstad.

Bravida installerar energieffektivt serverrum med serviceavtal i ny fabriksbyggnad på 125 000 kvm utanför Jönköping

Bravida får i uppdrag av Nobia Production AB och Logistic Contractor att utföra serverrumsinstallationer i del av den 125 000 kvadratmeter stora fabriksbyggnaden. I uppdraget ingår även ett...