Din utveckling hos oss

Inom Bravida finns stora möjligheter för den som vill lära sig mer, utvecklas i karriären eller prova något nytt. Vi tror på din förmåga att hitta din egen väg!

Hur vill du att din arbetsdag ska se ut?

Är du en servicemästare som vill hjälpa kunder på hemmaorten varje dag? Eller vill du vara en del av ett imponerande byggprojekt i storstan? Är du kanske specialist eller ingenjör och vill jobba med projektkalkyler, ekonomi eller verksamhetsutveckling?

I ett stort företag som Bravida finns det många olika typer av jobb, arbetsplatser, utbildningar och karriärmöjligheter.

När du växer, växer vi

Vi tror att den viktigaste skolan för dig som medarbetare är det dagliga arbetet. Det är genom praktiskt arbete som vi lär oss bäst, genom ständigt nya utmaningar och samarbete med kollegor. Vårt motto är att alltid göra vårt arbete lite bättre varje dag. Det är så vi växer och utvecklas. 

Bravida satsar också på kompetensutveckling. I Bravidaskolan har vi många interna utbildningar som kan hjälpa dig att bli starkare i din roll.  Vi har också utbildningar där du kan lära dig mer om Bravida Way, vårt arbetssätt, ledarskap, projektledning och mycket annat.

I vårt nordiska traineeprogram, BraIngenjör, som pågår under ett år får du som är ung ingenjör möjlighet att lära dig service- och installationsbranschen från grunden.

Det finns också stora möjligheter för den som har vilja och ambitioner att röra sig inom företaget. De flesta av våra långtida medarbetare har haft flera olika roller genom åren. Det gillar vi. För när våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Vi tror på din förmåga att hitta din egen väg inom Bravida. Din närmaste chef kan hjälpa dig att hitta rätt, men det är bara du som kan få det att hända!

 

Lediga tjänster

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!