Vi ger dig möjlighet att utvecklas. När du växer, växer vi!

På Bravida hjälper vi till att skapa välfungerande fastigheter där människor trivs och kan leva hållbart. Vår storlek och vårt engagemang för hållbara lösningar gör det möjligt att leda vägen framåt i vår bransch.

Årets karriärföretag 2023

Vi har blivit utnämnda till ett av Sveriges karriärföretag 2023, för fjärde året i rad - med motiveringen:


"Bravida gör ett inspirerande Employer Branding-arbete. Med stort fokus på utbildning och utveckling för medarbetarna finns det gott om möjligheter hos denna arbetsgivare. Inte minst för studenter och young professionals genom lärlingsmöjligheter och traineeprogram, de erbjuder också möjligheter för seniora medarbetare att fortsätta utveckla sin kompetens i Bravidaskolan. Förmånerna är många hos Bravida och det märks att medarbetarna är en mycket viktig byggsten i företaget".

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för dig som är student och för dig som redan har jobbat i några år.

Läs mer om oss hos Karriärföretagen

 

Vad gör vi på Bravida?

På Bravida är vi cirka 12 000 medarbetare runtom i Norden som tar hand om våra kunders fastigheter på ett hållbart sätt. Tillsammans hjälper vi våra kunder att skapa klimatsmarta lösningar som håller genom fastighetens hela livscykel. 

Hos oss jobbar montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, projektörer, energiingenjörer, administratörer, chefer, inköpare, ekonomer och många andra – och vi är alla proffs inom våra områden. Genom arbetsmodellen "The Bravida Way" gör vi jobbet enkelt och effektivt med korta beslutsvägar. 

Vi jobbar inom många områden, här är några: 

Se alla våra teknikområden

 

Vill du bli en del av ett härligt gäng?

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba hos oss? Möt några av våra medarbetare och se vilka jobbmöjligheter det finns för dig.

Möt några av oss

Våra lediga jobb